Bisha e tmerrshme, qe askush nuk mund ta kuptoje, erdhi ne krahun tim, dhe uli koken me dashuri. - Fragmente mencurie Louise Bogan

Bisha e tmerrshme, qe askush nuk mund ta kuptoje, erdhi ne krahun tim, dhe uli koken me dashuri.

Fragmente mencurie Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia nga Nabuyoshi Araki

Comments

Popular Posts