Cdo goje qe ke puthur - Nga Warsan Shire

Cdo goje qe ke puthur ndonjehere

Ka qene vetem praktike
Te gjithe trupat qe ke zhveshur dhe pluguar
Po te pergatisnin per mua
Nuk me vjen keq qe t’i shijoj ne kujtesen e gojes tende
Ato ishin nje salle e madhe
Nje dere gjysem e hapur
Nje valixhe e vetme
Ne belin e transportuesit
A ishte nje udhetim i gjate?
A t’u desh shume kohe qe te me gjeje?
Tani je ketu
Mireseerdhe ne shtepi
Nga Warsan Shire
Fotografia, Flladi nga @henryswasey

Comments

Popular Posts