Çdo herë që të puth nga Nizar Qabbani

Çdo herë që të ptuh

Pas një ndarje të gjatë
Ndjej
Sikur po hedh një letër të shpejtë dashurie
Në një kuti poste të kuqe
Çdo herë që të puth nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts