Cdo njeri duhet te shkoje ne Paris dy here, nje here “single” dhe nje here i dashuruar.

Cdo njeri duhet te shkoje ne Paris dy here, nje here “single” dhe nje here i dashuruar.

Fotografia e frymezuar nga nje film nga @thetylershields

Comments

Popular Posts