Cdo sekonde qe ne jetojme eshte nje cast i ri dhe unik i universit, nje cast qe nuk do te jete me kurre serish dhe cfare i mesojme ne femijeve tane? - Nga Pablo Casals

Cdo sekonde qe ne jetojme eshte nje cast i ri dhe unik i universit, nje cast qe nuk do te jete me kurre serish dhe cfare i mesojme ne femijeve tane? Ne i mesojme atyre qe dy dhe dy bejne kater, dhe qe Parisi eshte kryeqyteti i Frances. Kur do ti mesojme ne atyre gjithashtu se kush jane? Ne duhet tu themi atyre: A e di ti se cfare je? Ti je nje mrekulli. Ti je unik. Ne te gjitha vitet qe kane kaluar, nuk ka ekzistuar kurre nje tjeter femije si ti. Kembet e tua, krahet e tu, gishterinjte e tu te zgjuar, menyra se si ti leviz. Ti mund te behesh nje Shakespeare, nje Michaelangelo, nje Beethoven. Ti ke kapacitetin per cdo gje. Po, ti je nje mrekulli. Dhe kur te rritesh, a mundesh dot pastaj te lendosh dike tjeter qe eshte, si ti, nje mrekulli? Ti duhet te punosh, ne qe te gjithe duhet te punojme, qe ta bejme boten te denje per femijet e saj. - Pablo Casals

Comments

Popular Posts