Cfare ka thene tjeter Fellini? - Filmi “The Hand of God” (Dora e Zotit), 2021, Paolo Sorrentino

Cfare ka thene tjeter Fellini?

Ne nje moment e telefonon nje gazetar. Fellini i thote, “Kinemaja nuk sherben per asgje.” “Por te argeton, shperqendron.”
Sipas meje gazetari duhet ta kete pyetur, dicka te tipit: “Nga cfare te argeton, shperqendron?”
Dhe Fellini i thote, “Nga realiteti.” “Realiteti eshte i krimbur.”
Filmi “The Hand of God” (Dora e Zotit), 2021, Paolo Sorrentino

Comments

Popular Posts