Dhe unë i them vetes Se një hënë do të ngrihet Nga errësira ime - Nga Mahmoud Darwish

Dhe unë i them vetes

Se një hënë do të ngrihet
Nga errësira ime
Nga Mahmoud Darwish
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts