Dialog nga Nizar Qabbani

Mos thuaj se dashuria ime ishte

Një unazë apo një byzylyk
Dashuria ime është një kështjellë
Është guximi dhe mosarsyeja
I cili, lundron jashtë në kërkim të vdekjes
Mos thuaj se dashuria ime ishte
Një hënë
Dashuria ime është një shpërthim vezullimesh
Dialog nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts