Dua te fle krahe me krahe me ty, nga Joyce Mansour

Dua te fle krahe me krahe me ty

Floket tone te gershetuar
Sekset tona te bashkuara
Me gojen tende per jastek
Dua te fle me ty kurriz me kurriz
Asnje fryme te mos na ndaje
Asnje fjale te mos na shperqendroje
Asnje sy te mos na genjeje
Dua te fle gji me gji me ty
E shformuar, e djersire
Duke shkelqyer nga njemije rrenqethje
E perpire nga inercia e cmendur ne ekstaze
E shtrire ne hijen tende
E derrmuar nga gjuha jote
Per te vdekur ne dhembin e kalbur te lepurit
E lumtur
Dua te fle krahe me krahe me ty, nga Joyce Mansour
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts