Duke hyre ne det nga Nizar Qabbani

Me ne fund dashuria ndodhi

Dhe ne hyme ne parajsen e Zotit
Duke rreshqitur
Nen lekuren e ujit
Si peshq
Ne pame perlat e cmuara te detit
Dhe ne u mrekulluam
Me ne fund dashuria ndodhi
Pa frike
Me simetrine e deshires
Keshtu te dhashe...dhe ti me dhe
Dhe ne ishim te drejte
Ndodhi mrekullisht lehte
Si te shkruash me jasemin mbi uje
Si nje pranvere qe cerdhon nga toka
Duke hyre ne det nga Nizar Qabbani
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts