E fundos jeten time ne gojen tende ku degjoj murmurimat e hapesires dhe pafundesia duket sikur eshte zbrazur permbi mua. - Nga Miguel Hernandez

E fundos jeten time ne gojen tende

ku degjoj murmurimat e hapesires
dhe pafundesia duket
sikur eshte zbrazur permbi mua.
Nga Miguel Hernandez
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi, Film eksperimental mbi puthjen, 1963, Andy Warhol

Comments

Popular Posts