E paditur, e cova peshen time ne shkretetire E zgjuar me mencuri te madhe, do ta shtri mbi lule - Fragmente poezie nga Louise Bogan

E paditur, e cova peshen time ne shkretetire

E zgjuar me mencuri te madhe, do ta shtri mbi lule
Fragmente poezie nga Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts