Filmi ‘Qyteti i humbur’, 2005, regjia Andy Garcia

Une jam nje burre i sinqete

Nga atje ku rriten palmat
Dhe perpara se te vdes dua
T’i le poemat qe te fluturojne nga shpirti im
Une vi nga kudo
Dhe kudo shkoj
Art jam mes arteve
Dhe mes maleve, mal jam
Cdo gje eshte e bukur dhe besnike
Cdo gje eshte muzike dhe arsye
Dhe gjithcka si diamanti
Perpara drites eshte karbon
Filmi ‘Qyteti i humbur’, 2005, regjia Andy Garcia

Comments

Popular Posts