Francezi vetepercaktohet si qenie humane dhe jo si individ. Nje vend prej qeniesh njerezore dhe jo prej individesh.

Francezi vetepercaktohet si qenie humane dhe jo si individ. Nje vend prej qeniesh njerezore dhe jo prej individesh.

Shkeputur nga libri “Per Francen”, Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2009

Comments

Popular Posts