Fytyra njerezore eshte, ne fund te fundit, as me shume dhe as me pak sesa nje maske. - Agatha Christie.

Fytyra njerezore eshte, ne fund te fundit, as me shume dhe as me pak sesa nje maske. - Agatha Christie.

Piktura, Portret i artistit i rrethuar nga maska, 1889, James Esnor

Comments

Popular Posts