Isha i detyruar të të dashuroja - Nga Mahmoud Darwish

Isha i detyruar të të dashuroja

Jo sepse ti je më përrallorja
Por sepse ti je më e thella
Sepse ai që do të bukurën
Zakonisht është një idiot
Nga Mahmoud Darwish
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts