Ka tre lloje njerezish: Ata ne maje, ata ne fund, dhe ata qe bien. - Detaje, Filmi ‘The platform’ (Platforma), 2019, regjia Galder Gaztelu-Urrutia

Ka tre lloje njerezish: Ata ne maje, ata ne fund, dhe ata qe bien.

Detaje, Filmi ‘The platform’ (Platforma), 2019, regjia Galder Gaztelu-Urrutia

Comments

Popular Posts