Kam vajtuar me stuhine e pranveres Jam djegur me veren brutale Tani, duke degjuar eren Dhe tingullin e telave E di se po vjen dimri - Fragmente poezie nga Louise Bogan

Kam vajtuar me stuhine e pranveres

Jam djegur me veren brutale
Tani, duke degjuar eren
Dhe tingullin e telave
E di se po vjen dimri
Fragmente poezie nga Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia, Nje copez dimri nga @kathrinfederer.ch

Comments

Popular Posts