Kaq e ngrohte, kaq e mbushur me jete. Kjo eshte mizoria perfundimtare e jetes. Ajo na ofron shijen e rinise dhe gjallerise dhe pastaj na ben deshmitare te vete kalbjes sone.


Kaq e ngrohte, kaq e mbushur me jete. Kjo eshte mizoria perfundimtare e jetes. Ajo na ofron shijen e rinise dhe gjallerise dhe pastaj na ben deshmitare te vete kalbjes sone.

Detaje, Filmi ‘Death becomes her’ (Vdekja behet ajo), 1992, regjia Robert Zemeckis

Comments

Popular Posts