Kenga si nje krah pershkon gjoksin tim krahun tim dhe cmenduria zgjedh serish zerin tim… serish. - Fragmente poezie nga Louise Bogan

Kenga
si nje krah
pershkon gjoksin tim
krahun tim
dhe cmenduria zgjedh serish zerin tim…
serish.
Fragmente poezie nga Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts