Krahasimi i dashurisë nga Nizar Qabbani

Unë nuk i ngjaj dashnorëve të tu të tjerë, zonjëza ime

Nëse ai tjetri do të të jap re
Unë do të të jap shi
Nëse ai do të të jap një fener
Unë do të të jap hënën
Nëse ai do të të jap një degë
Unë do të të jap pemën
Nëse një tjetër do të të jap një anije
Unë do të të jap udhëtimin
Krahasimi i dashurisë nga Nizar Qabbani
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts