Krijimi con ne vdekje, shpeton format objektive te mendjes dhe vret format vitale te shpirtit.

Krijimi con ne vdekje, shpeton format objektive te mendjes dhe vret format vitale te shpirtit. Poshte kultures dergjet kufoma e njeriut. Ky eshte i gjithe boshlleku i francezeve te sotem. Dhe kjo “i gjithe” eshte shume.

Shkeputur nga libri “Per Francen”, Emil Cioran, perkthyer nga Balil Gjini, Zenit, 2009

Comments

Popular Posts