Lojtari i zareve nga Mahmoud Darwish

Mund të mos kisha rënë në dashuri

Me vajzën që më pyeti: Sa është ora tani?
Nëse nuk do të isha rrugës për në kinema
Ajo nuk do të kishte qenë një hajdute zemrash siç ishte
Apo një dëshirë e errët...
Kështu lindin fjalët
Unë e trajnoj zemrën time që të dashuroj
Që të ketë vend për trëndafilat dhe për gjëmbat....
Lojtari i zareve nga Mahmoud Darwish
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi nga @stanleyunlimited

Comments

Popular Posts