Me kujtohet kur isha nje djale i vogel, gjyshja ime dhe une mund te bashkebisedonim plotesisht pa e hapur gojen fare. Ajo e quante kete “shkelqimi”.

Me kujtohet kur isha nje djale i vogel, gjyshja ime dhe une mund te bashkebisedonim plotesisht pa e hapur gojen fare. Ajo e quante kete “shkelqimi”. Dhe per nje kohe te gjate une mendoja se ishim vetem ne te dy qe kishim shkelqimin. Ashtu sic ke menduar edhe ti se je i vetmi. Por ka edhe njerez te tjere, megjithese shumica nuk e dine, ose nuk e besojne. Po ti sa kohe ke qe e ben?

Detaje, Filmi ‘The shining’ (Shkelqimi), 1980, regjia Stanley Kubrick

Comments

Popular Posts