Misteri fillestar qe pret cdo udhetim eshte: si arriti udhetari ne piken e tij fillestare ne rradhe te pare? - Fragmente mencurie Louise Bogan

Misteri fillestar qe pret cdo udhetim eshte: si arriti udhetari ne piken e tij fillestare ne rradhe te pare?

Fragmente mencurie Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia, Kabineti i shpirtrave nga @lauramakabresku

Comments

Popular Posts