Mua me pelqen konflikti. Pa konflikt nuk ka progres. Pa konflikt ka vetem seks dhe seksi eshte i padobishem. - Detaje, filmi “The Hand of God” (Dora e Zotit), 2021, Paolo Sorrentino

Jam nje adhurues i madh juaji.

Une i urrej fansat. Mua me pelqen konflikti. Pa konflikt nuk ka progres. Pa konflikt ka vetem seks dhe seksi eshte i padobishem.
Cfare do nga une?
Gjithcka! Gjithcka! Me tronditi ajo qe the ne tetaer. Une nuk e dija se ne tetater mund te protestohej.
Ne fakt, nuk mund ta besh. Por une bej cte me doje qejfi. Une jam i lire. A je i lire ti?
Do te te pergjigjem pak me vone.
A ke guxim?
Nje pyetje me pak te veshtire?
Mbaje mend, se ata qe nuk kane guxim nuk flene me grate e bukura.
Tani qe familja ime eshte shperbere jeta nuk eshte me e bukur. Nuk me pelqen me. Dua nje jete imagjinare, si ajo qe kisha me pare. Nuk me pelqen me realiteti. Realiteti eshte i krimbur. Ja perse dua te bej filma.
Nuk mjafton.
Nuk mjafton…
Detaje, filmi “The Hand of God” (Dora e Zotit), 2021, Paolo Sorrentino

Comments

Popular Posts