“Muzika e shpirtit mund te degjohet nga universi.”

“Muzika e shpirtit mund te degjohet nga universi.”

Muzika dhe miqte jane nje kombinim qe funksionon gjithmone. Te flasesh, te kendosh, te kujtosh te gjithe bukurine e jetes.
Fotografia nga David Lees

Comments

Popular Posts