Ndoshta ky cast eshte koha jote. - Fragmente mencurie Louise Bogan

Ndoshta ky cast eshte koha jote.

Fragmente mencurie Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia nga Nabuyoshi Araki

Comments

Popular Posts