Në verë nga Nizar Qabbani

Në verë

Dola në breg
Dhe mendova për ty
Po t’i kisha thënë detit
Se çfarë ndjej për ty
Do t’i kishte lënë brigjet e tij
Guackat
Peshqit
Dhe do më kishte ndjekur mua
Në verë nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts