Nese do te vdesesh Mbi gjoksin tim Apo mbi faqet e poezise sime - Nga Nizar Qabbani

Une te kam dhene mundesine

Qe te zgjedhesh
Keshtu qe, zgjidh
Nese do te vdesesh
Mbi gjoksin tim
Apo mbi faqet e poezise sime
Nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts