Nje poet eshte nje bilbil qe ulet ne erresire - Percy Bysshe Shelley

Nje poet eshte nje bilbil qe ulet ne erresire

Dhe kendon per te gezuar vetmine e tij
Me tinguj te embel
Percy Bysshe Shelley
Imazhi, Aura blu nga @danielle4photo

Comments

Popular Posts