O kujtohuni Ne oret tuaja me te terrta Se me shume gjera levizin Sesa gjak ne zemer - Fragmente poezie nga Louise Bogan

O kujtohuni

Ne oret tuaja me te terrta
Se me shume gjera levizin
Sesa gjak ne zemer
Fragmente poezie nga Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts