Oh cmenduria ime me e bukur, edhe me shume - Nga Nizar Qabbani

Oh cmenduria ime me e bukur, edhe me shume

Mbytme edhe me shume, zonjeza ime, deti po me therret
Vritme edhe me shume, ndoshta vdekja do te jete rilindja ime
Oh grua me e bukur ne univers, duame...
Nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Salome, 1900, Wilhelm List

Comments

Popular Posts