Oh, drita e jetes sime, erashka ime, feneri im, aroma e kopshteve te mi - Nga Nizar Qabbani

Oh, drita e jetes sime, erashka ime, feneri im, aroma e kopshteve te mi
Zgjat per tek une nje ure me arome limonesh
Dhe vendosme si nje kreher prej fildishi ne erresiren e flokeve te tu, dhe harrome
Per ty kam pergatitur vajtimet e mia dhe e kam lene historine pas
Dhe e grisa certifikaten time te lindjes dhe i preva te gjitha venat e mia
Duame edhe me shume, edhe me shume, oh cmenduria ime me e bukur, edhe me shume...
Nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Video nga @visanstefan

Comments

Popular Posts