Oh ty qe te kam dashur deri sa dashuria u dogj, duame - Nga Nizar Qabbani

Oh ty qe te kam dashur deri sa dashuria u dogj, duame

Nese po kerkon nje vend se ku te rrish, do te te le te qendrosh ne driten e syve te mi
Dashuria jote eshte harta ime, harta e universit nuk ka me rendesi per mua...
Nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @stanleyunlimited

Comments

Popular Posts