Pafajesia e zemres dhe dhuna e ndjenjes jane te domosdoshme ne cdo lloj arritje superiore: Pa to arti nuk mund te ekzistoje. - Fragmente mencurie Louise Bogan

Pafajesia e zemres dhe dhuna e ndjenjes jane te domosdoshme ne cdo lloj arritje superiore: Pa to arti nuk mund te ekzistoje.

Fragmente mencurie Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia #thomaslavelle

Comments

Popular Posts