Poezia, Ne menduam se ishim lypes, Anna Akhmatova

Ne kujtonim se ishim lypes

Ne mendonim se nuk kishim asgje
Por pastaj kur filluam te humbisnim
Nje gje pas nje tjetre
Cdo dite u kthye ne
Dite kujtimi
Dhe pastaj ne beme kenge
Per bujarine e madhe hyjnore
Dhe per pasurite tona te shkuara
Poezia, Ne menduam se ishim lypes, Anna Akhmatova
Perzgjodhi dhe perktheu - Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts