Poezia ‘Piktori dhe modelja’ nga Pablo Picasso

Kthehu me kurriz

Por me rri perpara syve
Tani shiko larg
Cdo gje tjeter me huton
Qendro e palevizur pa thene asnje fjale
Ti nuk mund ta shikosh
Por une keshtu e ndaj diten nga nata
Dhe qiellin pa yje
Nga nje zemer e zbrazet
Poezia ‘Piktori dhe modelja’ nga Pablo Picasso
Perzgjodhi dhe perktheu - Enkeleda Suti
Fotografia nga @henryswasey

Comments

Popular Posts