Prova nga Nizar Qabbani

Lindja pret këngët e mia, disa i lavdërojnë, disa i mallkojnë

Secili prej tyre ka mirënjohjen time
Jam hakmarrë për gjakun e çdo gruaje të vrarë
Dhe i jam ofruar atyre që kanë qenë frikësuara
Kam mbështetur zemrat e grave rebele
Gati për të paguar çmimin, i gëzuar për të vdekur
Nëse dashuria do të më vrasë, sepse jam kampion i dashurisë
Dhe nëse nuk do të isha, atëherë nuk do të isha unë
Prova nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi nga @stanleyunlimited

Comments

Popular Posts