Qe ne fillim te krijimit, kam kerkuar per nje memedhe per vetveten - Nga Nizar Qabbani

Qe ne fillim te krijimit, kam kerkuar per nje memedhe per vetveten

Kam kerkuar per dashurine e nje gruaje qe mund te me coje ne buze te diellit dhe te me hedhe...
Nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts