Sepse dashuria ime per ty - Nga Nizar Qabbani

Sepse dashuria ime per ty

Eshte me e larte sesa fjalet
Kam vendusur te heshte...
Nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi nga @visanstefan

Comments

Popular Posts