Shenja 12 nga Nichita Stanescu

Pak nga pak ajo u kthye në një fjalë

Shpirt i pakufishëm në erë
Një delfin në kthetrat e vetullave të mia
Një gur që provokon rrathë në ujë
Një yll brenda gjurit tim
Një qiell brenda shpatullës sime
Dhe unë brenda unë
Shenja 12 nga Nichita Stanescu
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts