Une nuk u kam treguar atyre per ty - Nga Nizar Qabbani

Une nuk u kam treguar atyre per ty

Por ata te kane pare teksa laheshe tek syte e mi
Une nuk u kam treguar atyre per ty
Por ata te kane pare ne fjalet e mia te shkruara
Parfumi i dashurise nuk mund te fshihet
Nga Nizar Qabbani
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhi nga @isawald

Comments

Popular Posts