Ai u bë tym Sa intim - Nga Izumi Shikibu

Për një çast

Ai u bë tym
Sa intim
Tani
Qielli me re
Nga Izumi Shikibu
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Imazhi @abreupaulo

Comments

Popular Posts