Ajo eshte kthyer ne nje zjarr dashurie per te tjeret - Nga Alda Merini

E pranova djallezoren

E cila eshte kthyer ne nje
Veshje inkandeshente
Ajo eshte kthyer ne poezi
Ajo eshte kthyer ne nje zjarr dashurie per te tjeret
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts