Ajo flet me theksin e deteve te eger - Nga Gabriela Mistral

Ajo flet me theksin e deteve te eger

frymemarrja e saj
eshte frymemarrja e egersise
ajo ka dashuruar me nje pasion
qe te ben te zverdhesh
qe ajo se ka permendur kurre
dhe qe do te ishte si harta e nje ylli tjeter nese do te na e rrefente
Nga Gabriela Mistral
Piktura, Te dashuruarit, 1913, Edvard Munch

Comments

Popular Posts