Alexis Zorba: Ti mendon shume. Ky eshte problemi yt. Njerezit e zgjuar dhe bakallet, ata peshojne gjithcka.

Alexis Zorba: Ti mendon shume. Ky eshte problemi yt. Njerezit e zgjuar dhe bakallet, ata peshojne gjithcka.

Filmi ‘Zorba greku’, 1964, regjia Michael Cacoyannis

Comments

Popular Posts