Alexis Zorba: Zoti ka nje zemer te madhe, por eshte nje mekat qe ai nuk e fal.

Alexis Zorba: Zoti ka nje zemer te madhe, por eshte nje mekat qe ai nuk e fal.

Alexis Zorba: Nese nje grua e therret nje burre ne shtrat dhe ai nuk i shkon. E di sepse ma ka thene nje turk i mencur.
Filmi ‘Zorba greku’, 1964, regjia Michael Cacoyannis

Comments

Popular Posts