Aroma e letres se bardhe eshte si aroma e lekures se nje dashnori te ri qe sapo te ka bere nje vizite surprize nga nje kopesht me shi.

Nagiko : Aroma e letres se bardhe eshte si aroma e lekures se nje dashnori te ri qe sapo te ka bere nje vizite surprize nga nje kopesht me shi. Dhe boja e zeze eshte si floke te llustruar. Dhe penda? Epo, penda eshte si ai instrumenti i kenaqesise qellimi i te cilit nuk dyshohet kurre por eficenca surprizuese e te cilit harrohet gjithmone, gjithmone.

Filmi ‘The Pillow book’, 1996, Regjia Peter Greenaway

Comments

Popular Posts