Arti dhe dashuria jane e njejta gje: Eshte procesi i te parit te vetes ne gjera qe nuk je. - Chuck Kolsterman

Arti dhe dashuria jane e njejta gje: Eshte procesi i te parit te vetes ne gjera qe nuk je. - Chuck Kolsterman

Piktura, Kenaqesia, 1903, John William Godward

Comments

Popular Posts